- Dimensiuni: 800x685xH690mm
- Productivitate: 75 kg/h de carne
- Interior din fier oțelit – reține căldura în cuptor
- Sistem frigorific Piracold
- Prevazuta cu usa de sticla cu balamale – usa de sticla va rezista la temperaturi de pana la 750ºC
- Ușa de sticlă vă permite să vedeți produsele gătite – asta înseamnă că nu trebuie să continuați să deschideți ușa, astfel încât să
- mențineți temperatura cuptorului și să contribuiți la reducerea consumului de cărbune.
- Camera cuptorului complet izolată
- Prevazut cu termometru
- Prevăzut standard cu control intern al fluxului de aer și Firebreak – previne ieșirea focului din cuptor și intrarea în copertina de extracție. Aceste dispozitive pot fi furnizate și în versiune externă.
- Poate fi folosit cu toate tipurile de cărbune
- Controlul intrării fluxului de aer și controlul ieșirii fumului, inclus
- Tava de colectare a cenușii
- Livrat cu 4 picioare reglabile.
- Livrat cu 1 grilă standard din oțel inoxidabil, 1 clește pentru carne și 1 poker. Gata pentru a fi folosit cu jumătăți de grătare
- Posibilitatea de a găti cu grătar canelat care vă permite să gătiți fără teamă de flăcări și incendii în alimente delicate (pești, unele legume) sau alimente grase (pui, rață…)
OPTIONAL:
- Gratar neted
- Gratar canelat
- 1/2 gratar neted
- 1/2 gratar canelat
- 1/2 Grill
- Kit coș de fum (exterior)
- Kit coș de fum (interior)
- Grila pentru impartit pe jumatate (4 ghidaje)
- Masa tip dulap pentru depozitare cărbune
- Masa argintie tip dulap pentru depozitare cărbune
- Foaie de tabla pentru copt pizza
- Frigarui
- Suport pentru frigarui
- Tavă de încălzire
Creează aroma autentică de grătar folosind cuptorul cu cărbune Pira 80 BLACK
Modelul PIRA 80 BLACK este al treilea cuptor cu carbune ca marime dintr-o noua generatie de cuptoare cu carbune care revolutioneaza lumea cateringului.
Caracteristicile, performanțele, economiile și dimensiunile sale îl fac un model foarte economic, profitabil și preferat de mulți bucătari pentru confortul său.
PIRACOLD este un sistem de racire proiectat si inregistrat de PIRA, cele mai importante efecte sunt temperatura exterioara a cuptorului si economia de energie:
Când cuptorul atinge temperatura maximă de funcționare, temperatura exterioară a structurii cuptorului rămâne controlată și în siguranță.
Temperatura din interiorul camerei de gătit este menținută ore întregi, chiar și după terminarea serviciului. Astfel, deși producția este egală față de celălalt cuptor cu aceleași dimensiuni, acest cuptor economisește energie și bani; din cauza consumului de carbune foarte mic. Aceeași cantitate de cărbune poate fi folosită pentru a găti până la 25% decât un cuptor cu cărbune fără PIRACOLD.
Este ideal pentru unități mici/medii sau pentru restaurante unde grătarul este o linie suplimentară în meniu.
Cel mai bun cuptor la cel mai bun pret!
Datorită colectorului intern de ulei și grăsime, acest model vă permite să gătiți și cu un grătar canelat tot felul de alimente fără flăcări și evitând arderea alimentelor: pește, carne, legume.
Pira 80 BLACK este echipat cu o sticlă care rezistă la temperaturi ridicate de până la 750ºC, permițându-vă să vedeți alimentele în timp ce gătiți, acest lucru ajută la menținerea temperaturii cuptorului și reduce consumul de cărbune.
Etichete: cuptor cu carbuni cuptor pe carbuni cuptor profesional