- Alimentare electrica cuva pasteurizare: 230V / 1N / 50Hz
- Alimentare electrica cuva inghetata: 400V / 3N / 50Hz
- Putere cuva pasteurizare: 3,3 kW
- Putere cuva inghetata: 4,0 kW
- Dimensiuni exterioare: 600x830x1500 mm
- Cu 2 cuve separate (Pasteurizare+Preparare Creme+Inghetata)
- Interior si exterior din inox AISI 304
- Degivrare automata
- Racire pe apa sau aer
- 52 de programe automate presetate sau manuale
- Display 2,5 inch
- Productivitate inghetata: 40 litri/h
- Productivitate Pasteurizare / Preparare creme: 15 litri / ciclu 90 minute
- Capacitate incarcare cuva Pasteurizare: 2,3 litri / ciclu
- Capacitate incarcare cuva inghetata: 5,75 litri / ciclu
- Inverter cu rampa de accelerare pentru protectia transmisiei
- Control Densitate inghetata
- Intrerupator micro-magnetic pentru intreruperea agitatorului la deschiderea capacului
- Semnale luminoase si acustice pentru semnalizarea eventualelor defectiuni
- Conexiune PC pentru setarea retetelor
- Capac dublu transparent pentru adaugarea usoara a ingredientelor
- HACCP Hazard-Analysis and Critical Control Points
- Greutate neta: 308 kg
SMARTMIX este o mașină multifuncțională combinată, compusă din 2 rezervoare separate și
independente. Fiecare rezervor este prevazut cu compresor si Inverter.
Rezervorul superior poate fi folosit ca boiler, pasteurizator, cuvă de maturare, pasto-cooker sau
pentru prepararea de Pate à choux, Jeleuri, Dulceuri, Marmelade, Iaurt, „Panna cotta”, Mousse,
Marshmallows, Nappage, Brânză proaspătă, „Béchamel”. Sos”, Orez pentru patiserie, “Risotto”,
Mush, Sosuri, “Ragu”, perfect pentru a face aluat!
Rezervorul inferior este un congelator orizontal cu reglare „AD HOC” pentru consistenta corecta a
inghetatei. Algaritmul procesat pentru controlul cuplului agitatorului în Newtoni pe metru permite
obținerea de înghețate cremoase, compacte și uscate și reglarea alimentării cu gaz imediat ce a
fost atinsă consistența prestabilită.
Operatorul poate decide: să pasteurizeze și să matureze amestecul din rezervorul superior înainte
de a muta continutul in congelatorul inferior (șoc termic). Cele două rezervoare pot funcționa în
același timp.
În timp ce în rezervorul superior pasteurizează sau încălzește, în cel inferior se pot face înghețate
sau sorbeturi. Mutarea amestecului din rezervorul superior în cel inferior este posibilă datorită unui
canal extern.
Datorită glisierei exterioare este posibilă îndepărtarea amestecului preparat în rezervorul superior
fără a trece obligatoriu prin rezervorul inferior.